Storingen en omleidingen

We willen zorgen dat je reis zo soepel mogelijk verloopt. Ga voorbereid op weg en check voor vertrek of er omleidingen en/of storingen zijn.

Vertraging

Vertragingen zijn vervelend maar helaas ook onvermijdelijk. We vinden het vooral belangrijk dat je zo snel mogelijk weet wanneer er vertraging is.

In de online reisplanner

In de zoekmachine dienstregeling vind je ook actuele reistijden. Als de bus vertraging heeft, staat het aantal minuten vertraging onder de vertrektijd (bijvoorbeeld: + 2 min).

Reisinformatie app

Handig voor onderweg. Download de reisinformatieapp en je kunt onderweg handig en snel alle nodige reisinformatie opzoeken.

Halteborden

Bij sommige bushaltes staan halteborden. Deze geven aan als de bus vertraging heeft. Het aantal minuten vertraging staat onder de vertrektijd.

Bij de halte

Bij elke bushalte vind je een QR-code. Als je die scant, link je meteen naar de haltepagina met actuele vertrektijden. Je kunt de url van de pagina opslaan als favoriet en zo bewaren. Zo kun je op andere tijden snel zien of er bij jouw favoriete halte vertraging is.

Overstap regelen bij vertraging

Kom je er achter dat je vertraging hebt en dat je hierdoor je aansluiting dreigt te missen. Met de Stappover app vraag je nu snel en gemakkelijk een overstap aan. Als dit mogelijk is, dan blijft de bus op je wachten!