Over Overal

Overal is het mobiliteitsplatform in Noord-Holland Noord. Binnen dit platform biedt Connexxion haar producten en diensten aan. 

Samen komen we Overal

Naast de vertrouwde buslijnen van Connexxion, kent de regio Noord-Holland Noord een verscheidenheid aan lokale initiatieven zoals de buurtbussen en de Hugo Hopper. Reizigers zijn niet altijd op de hoogte van alle verschillende mogelijkheden.

Daarom introduceren wij Overal: hét mobiliteitsplatform voor reizen in Noord-Holland Noord. Connexxion is de aanjager van dit platform en wil ervoor zorgen dat alle vormen van vervoer (lees: mobiliteit) binnen Noord-Holland Noord uiteindelijk via dit platform aangeboden worden. Daarbij zoeken we de komende jaren actief de samenwerking met andere vervoerders en mobiliteitsaanbieders op.

Ons doel: de reiziger de weg wijzen binnen het totale vervoeraanbod in de regio en ervoor zorgen dat reizen zo laagdrempelig en uitnodigend mogelijk wordt.

Aanbod Connexxion

In de regio Noord-Holland Noord biedt Connexxion, naast de vertrouwde vaste buslijnen die veelal de grotere kernen verbinden, een flexibel OV systeem dat bestaat uit Overalflex en Overal Taxi. Overalflex werkt op basis van kleine busjes die alleen rijden als de reizigers ze reserveren. Op de momenten dat er geen vaste buslijnen of Overalflex busjes rijden, kan de reiziger kiezen voor Overal Taxi. Deze taxiservice rijdt van deur tot deur tegen de reguliere taxitarieven minus 10%.

Maak kennis met ons

Connexxion is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland, maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Connexxion? We geven je graag ...

Duurzaamheid

Koploper in zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Kom bij ons werken

We zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines. Bekijk onze vacatures.