Deelfiets

Moet je nog een stuk lopen vanaf de bushalte naar jouw eindbestemming? Dan is de deelfiets een uitkomst. Op een aantal plekken in Noord-Holland kun je via jouw telefoon een deelfiets huren.
Connexxion en haar deelmerken werken samen met Uw Deelfiets. Zij bieden deelfietsen dicht bij de bushaltes aan tegen betaling. Terugzetten kan bij de drop-off locaties van de fietsen, dicht bij je bushalte. Bij een NS-station kun je na een reis met de trein gebruik maken van een OV-fiets.

Uw Deelfiets

Op ruim 40 plekken in Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Velsen, Beverwijk, Driehuis, Den Helder, Den Oever, Schagen en Huizen staan deelfietsen van aanbieder Uw Deelfiets klaar. De fietsen zijn herkenbaar in de kleuren rood/zwart.

Betaling

Uw Deelfiets is een persoonlijke dienst waar je gemakkelijk en snel een deelfiets kunt huren. Je kunt de fiets huren per uur. Bekijk de website van Uw Deelfiets voor meer informatie over de kosten.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen bij Uw Deelfiets abonnementen afsluiten voor hun werknemers waarbij de werkgever vooraf of maandelijks via incasso de ritten kan betalen.

Huur nu een deelfiets

In de onderstaande huurmodule zie je waar de fietsen op je staan te wachten. Klik op de locatie, per locatie kun je 1 tot en met 4 fietsen huren.