Dienstregeling en halte-informatie

Zoek je de dienstregeling van een van onze buslijnen? Wil je weten hoe laat de bus vertrekt van een specifieke halte? Benieuwd naar de route van een buslijn? Gebruik de verschillende zoekmachines op onze site.

Lijnennetkaart

Een lijnennetkaart is een plattegrond van een vervoersgebied met alle buslijnen en welke route ze rijden.

Hoe vind je een dienstregeling?

Gebruik onderstaande zoekmachine om de dienstregeling van een buslijn te zoeken. Een dienstregeling is de planning van een buslijn in tijd en naar plaats.
 1. Zoek op lijnnummer of plaatsnaam (je krijgt een overzicht van alle buslijnen)
 2. Kies een buslijn en dan een richting/naar …
 3. Kies eventueel datum en tijdstip van de reis (houd rekening met mogelijke andere dienstregeling voor zaterdag en zon- en feestdagen)
 4. Klik op 'toon dienstregeling'
Op de resultatenpagina met de dienstregeling zie je:
 • Geplande en actuele vertrektijden: als de bus vertraging heeft, staat het aantal minuten vertraging onder de geplande vertrektijd (bijvoorbeeld: + 2 min).
 • Buslijn: kies hier eventueel een andere richting.
 • Geldigheid: de periode waarin de getoonde dienstregeling geldig is. Staat bovenaan de dienstregeling. Kies eventueel een andere periode.
 • Met 'eerder/later' kun je een vroegere of latere rit opzoeken
 • Routestrip met de haltes: klik op een halte voor informatie over die halte, zoals de vertrektijden, toegankelijkheid en overstapmogelijkheden.
 • 'Toon PDF' om de haltevertrektijden van Transdev en al haar merken te downloaden als PDF-bestand. Wordt er geen icoon getoond dan kan de PDF opgevraagd worden via dit formulier

Hoe vind je informatie over haltes?

Gebruik de onderstaande zoekmachine.
 1. Zoek op haltenaam, adres of postcode (Tip: Twijfel je aan de naam, kies haltenaam en type eerst de plaatsnaam in gevolgd met komma. Dan krijg je een lijst te zien, type dan mogelijke namen in en je krijgt een selectie te zien).
 2. Klik op 'toon halte'

Op de resultatenpagina met de halte informatie zie je:

 • Geplande en actuele vertrektijden: als de bus vertraging heeft, staat het aantal minuten vertraging onder de vertrektijd (bijvoorbeeld: + 2 min).
 • Overstapmogelijkheden: alle lijnen die stoppen bij deze halte.
 • Klik op een lijnnummer: dan ga je door naar de dienstregeling van deze lijn bij deze halte.
 • ​Overzicht welke andere vervoersvormen (modaliteiten) je bij deze halte hebt.

Reisplanner

Met onze reisplanner plan je makkelijk een reis van 'A naar B' . Door heel Nederland, met alle vervoerders en vervoersvormen. De reisplanner geeft de actuele tijden, waarbij je ook gelijk ziet of er omleiding of vertraging op je reis is.