Wijzigingen dienstregeling na zomervakantie

Aan het einde van de zomervakantie wijzigt een aantal lijnen in de regio Noord-Holland Noord.
Hieronder zie je een opsomming om welke lijnen het gaat:

Buurtbus 407

Vanaf maandag 19 augustus rijdt de nieuwe buurtbusverbinding op werkdagen tussen Heerhugowaard en Langedijk

Buurtbus 406, 411, 415, 438 en de scholierenlijnen 650 en 652

Vanaf maandag 26 augustus zijn de dienstregelingstijden aangepast zodat deze beter overeenkomen met de werkelijke benodigde rijtijden dan wel de vervoervraag. Plan je reis!

Buurtbus 409

Vanaf maandag 26 augustus wordt de dienstregeling op zaterdag aangepast en rijdt buurtbus 409 minder ritten vanwege een structureel tekort aan vrijwillige chauffeurs.

Scholierenlijn 617

Vanaf maandag 26 augustus rijdt lijn 617 in één richting voortaan een andere route, dit om de betrouwbaarheid van scholierenlijn 617 en daarmee de aansluiting in Obdam te verbeteren. In de ochtend rijdt lijn 617 van Obdam naar Hoogwoud via de Koningspade en wordt Opmeer grotendeels overgeslagen; vanaf Hoogwoud naar Obdam wijzigt de route niet. Op enkele haltes richting Obdam wijzigen de haltetijden beperkt. In de middag vanaf Obdam naar Hoogwoud blijft lijn 617 de huidige route volgen, maar vanaf Hoogwoud gaat de bus over Koningspade naar Obdam en wordt Opmeer grotendeels overgeslagen. Reizigers die in de ochtend reizen van Obdam naar Opmeer en in de middag van Opmeer naar Obdam kunnen buurtbus 417 gebruiken, in/uitstappen bij halte Akkerwinde of via Hoogwoud reizen.

Lijn 164

Vanaf maandag 26 augustus wijzigt de route van lijn 164 in Castricum en vervalt halte Geesterduin. Dit vanwege herinrichting van de infrastructuur door de gemeente.

Buurtbus 416

In augustus en september 2019 rijdt buurtbus 416 niet op zaterdagen.

Over Overal

Overal is het platform voor alle mobiliteitsaanbieders in Noord-Holland Noord

Vervoersmiddelen

Naast de reguliere buslijnen heb je nog meer soorten vervoer om van A naar B te reizen.

Vervoerbewijzen

Wat voor vervoerbewijzen zijn er en hoe kan ik betalen?