Over het coronavirus

Op basis van de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er wijzigingen in onze dienstregeling en serviceverlening.

Weer via de voordeur instappen en een kaartje kopen

De voordeur van de bussen gaat weer open. Dit betekent dat je weer voorin in kunt stappen en een kaartje kunt kopen bij de buschauffeur. Bekijk vanaf welke data de voordeur open gaat in jouw gebied.

Nieuw: drukte-indicator in reisapp

Tijdens het plannen van je reis zien hoe druk het is in het OV? Dat kan nu in onze app!

Nieuwe dienstregeling Noord-Holland Noord

Op 3 januari 2021 is er in regio Hoorn, Alkmaar, Den Helder een nieuwe dienstregeling ingegaan. Bekijk wat er veranderd is.

Nachtlijnen rijden niet vanaf 13 november

Vanaf 13 november 2020 tot nader order rijden de nachtlijnen N60 en N69 niet meer in de regio Noord-Holland Noord.

Buurtbus-taxi als tijdelijk alternatief voor de buurtbussen

De buurtbussen in de regio Noord-Holland Noord kunnen voorlopig nog niet rijden. Daarom hebben de provincie en Connexxion voor de buurtbusreizigers een tijdelijk alternatief geregeld: de Buurtbus-taxi.

Lijn 650 Wervershoof Enkhuizen Lelystad

Lijn 650 Wervershoof – Enkhuizen – Lelystad rijdt alleen op lesdagen van het Pieter Zandt College te Kampen. De aankomst- en vertrektijden van deze lijn zijn in overleg met de school afgestemd en kunnen in overleg met de school altijd (tijdelijk) wijzigen.

Lijn 139 Hoorn/Medemblik via Agriport

Vanaf maandag 17 augustus rijdt lijn 139, voorlopig als proef, met een aantal ritten via Agriport. Met deze aanpassing kunnen werknemers en bezoekers van de bedrijven op Agriport makkelijker en sneller met het openbaar vervoer vanuit en naar Hoorn reizen.