Vanwege een storing is het op dit moment niet mogelijk om een e-ticket te kopen. Onze excuses voor het ongemak.

Over het coronavirus

Op basis van de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er wijzigingen in onze dienstregeling en serviceverlening.

Lijn 660 rijdt weer vanaf 10 mei met aangepaste dienstregeling

Hogeschool Alkmaar gaat vanaf maandag 10 mei meer onderwijs op locatie aanbieden. Om te voorkomen dat lijn 166 (en 165) daardoor mogelijk te druk worden, start Connexxion op 10 mei ook weer met lijn 660 te laten rijden. De dienstregeling wordt iets aangepast rekening houdend met de spreiding van start- en eindtijden op de Hogeschool Alkmaar.

Gevolgen corona voor OV vangen Connexxion en provincie Noord-Holland op met transitieplan

Het openbaar vervoer in de provincie Noord-Holland wordt hard geraakt door de coronacrisis. Om te zorgen dat Noord-Holland ook in de toekomst goed bereikbaar blijft en de financiële gevolgen ook na 2021 het hoofd te bieden, hebben de provincie Noord-Holland en Connexxion/Transdev samen een toekomstgericht transitieplan uitgewerkt.

Kleine wijziging dienstregeling Noord-Holland Noord per 2 mei a.s.

Vanaf 2 mei voeren we een kleine wijziging in de dienstregeling in Noord-Holland Noord door. Het betreft het aanpassen van de aankomst- en vertrektijden op lijn 151

Weer via de voordeur instappen en een kaartje kopen

De voordeur van de bussen gaat weer open. Dit betekent dat je weer voorin in kunt stappen en een kaartje kunt kopen bij de buschauffeur. Bekijk vanaf welke data de voordeur open gaat in jouw gebied.

Nachtlijnen rijden niet vanaf 13 november

Vanaf 13 november 2020 tot nader order rijden de nachtlijnen N60 en N69 niet meer in de regio Noord-Holland Noord.

Nieuw: drukte-indicator in reisapp

Tijdens het plannen van je reis zien hoe druk het is in het OV? Dat kan nu in onze app!

Lijn 650 Wervershoof Enkhuizen Lelystad

Lijn 650 Wervershoof – Enkhuizen – Lelystad rijdt alleen op lesdagen van het Pieter Zandt College te Kampen. De aankomst- en vertrektijden van deze lijn zijn in overleg met de school afgestemd en kunnen in overleg met de school altijd (tijdelijk) wijzigen.

Reizen in Alkmaar van of naar Oud-Overdie

Reis je in Alkmaar van of naar Oud-Overdie dan kun je naast lijn 163 en lijn 8 ook lijn 2/8 gebruiken. Klik hier om te lezen hoe de combinatie lijn 2/8 in de dienstregeling is verwerkt.