Bestel nu eenvoudig je e-ticket

Vanaf nu kun je verschillende kaartjes kopen als e-ticket op onze website. Print je kaartje uit of toon het op je smartphone. om te reizen met de bus.

Nieuwe elektrische bussen in Noord-Holland Noord

Vanaf 15 december rijden we in de regio Noord-Holland Noord weer een stuk groener. Er zijn 26 nieuwe volledig elektrische bussen van VDL, die dagelijks gaan rijden door de regio. Een nieuwe mijlpaal!

Aangepaste tarieven

Per 1 januari 2020 zullen er verschillende tarieven van kaartjes en abonnementen wijzigen. Wil je een abonnement aanschaffen voor 2020? Dit kan vanaf half december.

Verdwijnen OV-oplaadautomaten

Vanaf 1 januari 2020 verdwijnen de gele oplaadautomaten bij wederverkopers die onder contract staan bij Connexxion. Het alternatief hiervoor is de Point of Sale Tablet.

Maak jezelf zichtbaar voor de buschauffeur

Vanwege de donkere natte dagen is het voor de buschauffeur soms moeilijk te zien of er iemand bij de halte staat. Gebruik een lichtje en maak jezelf zichtbaar!

Maak kennis met ons

Connexxion is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland, maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Connexxion? We geven je graag een inkijkje in onze organisatie. 

Geplande storingen en omleidingen