Over het coronavirus

Op basis van de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er wijzigingen in onze dienstregeling en serviceverlening.

Buurtbussen gaan weer de weg op

De buurtbussen in Noord-Holland Noord en Haarlem-IJmond kunnen vanaf 22 maart weer rijden. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle buurtbussen voorzien van kuchschermen, ventilatie-units en actieve luchtfiltering.

Overal Taxi

Overal Taxi is een voordelige taxi-dienst in Noord-Holland Noord als er geen reguliere buslijnen of flex-busjes rijden.

Kleine wijziging dienstregeling Noord-Holland Noord per 2 mei a.s.

Vanaf 2 mei voeren we een kleine wijziging in de dienstregeling in Noord-Holland Noord door. Het betreft het aanpassen van de aankomst- en vertrektijden op lijn 151

Weer via de voordeur instappen en een kaartje kopen

De voordeur van de bussen gaat weer open. Dit betekent dat je weer voorin in kunt stappen en een kaartje kunt kopen bij de buschauffeur. Bekijk vanaf welke data de voordeur open gaat in jouw gebied.

Nachtlijnen rijden niet vanaf 13 november

Vanaf 13 november 2020 tot nader order rijden de nachtlijnen N60 en N69 niet meer in de regio Noord-Holland Noord.

Nieuw: drukte-indicator in reisapp

Tijdens het plannen van je reis zien hoe druk het is in het OV? Dat kan nu in onze app!

Lijn 650 Wervershoof Enkhuizen Lelystad

Lijn 650 Wervershoof – Enkhuizen – Lelystad rijdt alleen op lesdagen van het Pieter Zandt College te Kampen. De aankomst- en vertrektijden van deze lijn zijn in overleg met de school afgestemd en kunnen in overleg met de school altijd (tijdelijk) wijzigen.

Lijn 139 Hoorn/Medemblik via Agriport

Vanaf maandag 17 augustus rijdt lijn 139, voorlopig als proef, met een aantal ritten via Agriport. Met deze aanpassing kunnen werknemers en bezoekers van de bedrijven op Agriport makkelijker en sneller met het openbaar vervoer vanuit en naar Hoorn reizen.